The G2 Project
  Home Afbeeldingen Informatie Videos Downloads Links
  Home Afbeeldingen Informatie Video's Downloads Links
line
 

Afbeeldingen

 
lineflip
  Hier kun je binnenkort een foto reportage vinden van G2-6T v2.0,


Er zijn nog niet veel foto's beschikbaar, niet omdat ze niet gemaakt zijn maar voornamelijk omdat we niet te veel willen verklappen.

Wat we wel kunnen laten zien zijn de foto's van het strippen, het kale frame, het verf en spuit werk, en de eerste foto nadat G2 al grotendeels opnieuw was bekleed. Het meeste werk heb ik alleen gedaan maar ik heb ook hulp gehad van miijn buurjongen Branden Oudenampsen. Enige tijd geleden vroeg hij ons of hij mee mocht helpen met het verbouwen van G2-6T. Brandon was net 12 jaar geworden en vond het fantastisch om er aan mee te werken, We hebben hem leren solderen in slechts een paar minuuten had hij het onder de knie, hij heeft alle bluwe led strips gesoldeerd, vele kabels gestript zodat ze gebruikt konden worden en veel mee geholpen met het vast maken van de printplaten en kabels.


Ik heb van Brandon een foto gemaakt dat hij naast G2-6T staat als bewijs dat hij heeft mee geholpen, Zijn klasgenoten hadden er nogal moeite mee om te geloven dat hij werkelijk heeft mee geholpen met de wederopbouw van G2-6T die we eigenlijk liefkozend Sjaak hebben genoemd

Als er meer foto's beschikbaar komen zal ik het album op deze pagina uitbreiden.


En we willen Brandon nog eens heel erg hartelijk bedanken voor het mee helpen, hij heeft gaande weg veel geleerd over techniek.
Brandon naast G2-6T
lineflip

 

Foto Album Foto Album
line
 

  Contact
Contact
Disclaimer: Niets van deze website mag worden gebruikt tenzij met directe toestemming van de oorspronkelijke eigenaar. Copyrights van foto's video's en of andere bestanden rusten bij de oorspronkelijke eigenaar. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met onze voorwaarden. Wij zijn niet verantwoordelijk, in welke manier dan ook aan schade of andere problematiek door het bezoeken van en/of deelnemen aan deze website

Copyright
HTF Electronics
2014 / 2020


G2-6T Foto Album