The G2 Project
  Home Afbeeldingen Informatie Videos Downloads Links
  Home Afbeeldingen Informatie Video's Downloads Links
line
 


Informatie
lineflip
  Waar bestaat G2-6T uit, waarvan is hij gemaakt, Wat hebben gebruikt en hoe hebben we het gedaan


G2-6T of bij ons beter bekend als Sjaak bestaat uit 2e hands afgedankte materialen. Bijna alles is afkomstig van de kringloop winkel op de functionele elektronica na dat is nieuw gekocht. G2-6T is een kunst vorm deze vorm van kunst word ook wel Scrap Art genoemd. Scrap Art heeft verschillende vormen zo is er Wood Scrap Arts, Metal Scrap Art, Plastic Scrap Art en noem maar op. G2-6T is een Electronic Scrap Art project


Het Frame is gebouwd van ijzer en Aluminium, en de bekleding het deel dat de robot tot een robot doet lijken is gemaakt van afgedankte apparaten zoals Modem's Printers, Scanners en noem maar op. Deze apparaten zijn gedemonteerd, met zoveel mogelijk intact gelaten elementen. Zo zitten er diverse modem in verwerkt die met Netwerkkabels verbonden zijn. Deze techniek is puur voor het uiterlijk. Als je er naar kijkt lijkt het onwijs ingewikkeld terwijl de werkzame electronica onwijs simpel is.

Op de werkzame electronica na is alles 2e hands. de techniek dat wel functioneel is, is gebaseerd op Arduino Uno's zoals de in en uit fadende verlichting, de praat functie en de metertjes.
lineflip

 

Wat kan G2-6T  
line
  Dus wat kan G2-6T?

Simpel gezegd? Helemaal niets. G2-6T heeft maar in doel, en dat is "Er Indrukwekkend uit zien". G2-6T is niet gemaakt om te lopen, of om taken uit te voeren, G2-6T gaat met ons mee naar de beurs puur en alleen om aandacht te trekken. We hebben als eens gezegd, als we voor elke foto die er gemaakt word 1 euro zoudne krijgen dan hoefden we onze 28 meter lange stand niet eens neer te zetten. G2-6T is op de Elektronica Beurzen een zeer gewild onderwerp voor fotografie. en wij kunnen niets anders zeggen dat met zoveel mensne die er met verbazing naar staan te kijken dat ons doel met G2-6T meer dan geslaagd is.

Hij kan niet lopen, hij kan niet eens bewegen, wel word er op het scherm rechts naast hem van alles weer gegeven en kun je jezelf terug zien op een 2e scherm links van hem. G2-6T is wat dat betreft simpelweg een Oog Attractie en niets meer dan dat. Het is een Kunst vorm zoals hierboven beschreven. Daarnaast is op de beurs nooit zeker wanneer 1 van onze mascotte op duikt, het word vooraf niet bekend gemaakt en je weet nooit welke van de 2 mascottes op de beurs staan. Het kan zijn dat geen van beide mee gaat, het kan zijn dat alleen G2-6T of alleen Scales mee gaat of dat ze beide mee gaan.

Als een van de mascottes er staat zal je het snel genoeg zien, ze zijn echt niet te missen.

lineflip
 

  Contact
Contact
Disclaimer: Niets van deze website mag worden gebruikt tenzij met directe toestemming van de oorspronkelijke eigenaar. Copyrights van foto's video's en of andere bestanden rusten bij de oorspronkelijke eigenaar. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met onze voorwaarden. Wij zijn niet verantwoordelijk, in welke manier dan ook aan schade of andere problematiek door het bezoeken van en/of deelnemen aan deze website

Copyright
HTF Electronics
2014 / 2020